This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Camp de futbol i vestidors de Sant Julià de Llor i Bonmatí

HomeEquipamentsCamp de futbol i vestidors de Sant Julià de Llor i Bonmatí

Client
Ajuntament de Sant Julià de Llor i Bonmatí

Data
2002 | 2004

Camp de futbol i vestidors de Sant Julià de Llor i Bonmatí

La zona poliesportiva de Sant Julià de Llor i Bonmatí està formada per un camp de fútbol de gespa i una pista poliesportiva que es situen a diferent cota respectant la topogarafia del terreny, amb un element que les articula que són els vestidors.

L’accés al recinte poliesportiu es fa per la part més alta de la parcel·la apropant aquest accés a la zona de futurs equipament municipals. En produir-se l’entrada al recinte apareix un passeig o mirador de tota la zona poliesportiva. Tot el recinte està tancat amb un filat de malla i s’han col·locat uns murs de formigó de diferents alçades i uns paviments de formigó tintat, en diferents punts del recinte, com a referències que dónen unitat a tot el conjunt del projecte.

Els vestidors estan formats per els mateixos murs de formigó exteriors, com uns contraforts que s’encasten en el desnivell del solar. Es produeix l’accés als vestidors per la zona del camp de fútbol i la coberta d’aquests esdevé una prolongació de la pista poliesportiva que forma una terrassa o mirador sobre el camp de gespa. Aquest espai s’organitza amb dos volums que són els lavabos i un bar que distribueixen l’espai superior i el relacionen amb la pista poliesportiva i el camp de gespa.