This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Equip

Socis

Josep Callís Figueres 

Arquitecte titulat per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona ETSAB l’any 2001, obté el Postgrau en Rehabilitació d’Edificis d’Habitatges del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Màster en Mecànica de Materials i Estructures de la Universitat de Girona.
Ha fet el seu aprenentatge de la professió col·laborant en el despatx d’estructures BOMA, amb l’arquitecte Jeroni Moner, i en l’ambit d’urbanisme ha fet estades a l’estranger a la Universitat de TUDelf i en la UCA de Sant Salvador. També s’ha interessat i participat en diferents activitats culturals de creació fotogràfica i poètica.
Actualment compagina l’activitat arquitectònica amb la docència a la Universitat de Girona UdG, amb la Fundació Politècnica de Catalunya i és Cap de Servei de Formació de l’Escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

Curriculum Vitae en pdf.

David Marès Ylla 

Arquitecte titulat per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona ETSAB l’any 1996. Es forma en diferents estudis d’arquitectura amb Carles Ferrater, Alfred Arribas, Joan Lluís Fumadó i Juan Briz, realitza estades a l’estranger amb l’arquitecte Carlos Zapata a Miami, i col·labora amb artistes com Antoni Miralda i Albert Coma. També s’interessa per diferents disciplines com la filosofía estudiant a la Universitat de Girona amb el professor Josep M. Terricabras i estudia un màster en Medi Ambient a la UdG.
Des de l’inici dels seus treballs com a arquitecte l’any 1998 ha compaginat l’activitat arquitectònica amb la docència com a professor treballant en diferents universitats: Universitat Ramon Llull a La Salle Arquitectura | Escola Tècnica Superior d’Arquitectura ESARQ de la Universitat Internacional de Catalunya | Universitat de Girona UdG.

Curriculum Vitae en pdf.

Equip

Raquel Corney | arquitecte
Eddie ChalecKi
| arquitecte
Marc Agustí      | arquitecte tècnic i project manager

Societat

Callís Marès arquitectes, SCP
Carrer Auriga, 1  1er 2a
17004 Girona
J 55 182 695

Sorry, the comment form is closed at this time.