This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Illa urbana d’habitatges i espai públic | Concurs internacional

HomeHabitatgeIlla urbana d’habitatges i espai públic | Concurs internacional

Client
Ministério de vivienda y desarrollo urbano del Salvador

Data
2011

Illa urbana d’habitatges i espai públic
Concurs internacional

El projecte proposa crear un teixit divers amb diferents tipologies d’habitatge, per tal que en el barri hi pugui tenir lloc la realitat complexa d’estils de vida i usos socials de les ciutats actuals. S’estableixen així dues zones diferenciades: a la zona oest s’hi construeixen torres d’habitatges de quatre plantes d’alçada i plantes baixes comercials, creant una plaça pública i a la zona est, on hi ha el bosc i uns habitatges existents, es conceben habitatges de planta baixa i planta pis amb voluntat extensiva.

Els habitatges es dissenyen a partir d’un mòdul de fàcil construcció, amb un baix cost de producció i amb la possibilitat de col·locar-lo en diferents posicions, generant espais com jardins i zones porxades. Aquest bloc respon a les característiques del clima de la ciutat, protegint-se de la redacció solar que és la principal càrrega energètica que afecta la climatologia del lloc. Per protegir-se de les altes temperatures que impacten les cobertes dels habitatges, es proposa una coberta ventilada que afavoreix la ventilació i la refrigeració de l’habitatge durant la nit o quan les temperatures exteriors són més agradables.