This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Bloc d’habitatges a Badia del Vallès | Concurs Incasòl

HomeHabitatgeBloc d’habitatges a Badia del Vallès | Concurs Incasòl

Client
Incasòl

Data
2007

Bloc d’habitatges a Badia del Vallès
Concurs Incasòl

L’estratègia per dotar el projecte d’una identitat dins d’aquest indret urbà amb blocs d’habitatges d’alçades considerables i les decisives característiques de l’assoleiament han definit la implantació i la volumetria del bloc, amb l’objectiu d’optimitzar la zona verda pública i concentrar els habitatges en un sòl edifici.

En el disseny dels habitatges s’ha prioritzat la concentració dels espais de servei i la polivalència dels espais servits. Els àmbits de dia i nit de l’habitatge s’han projectat amb independència de la distribució dels espais de servei bany-cuina-safareig per tal d’afavorir el seu diferent ús d’acord amb les necessitats i desitjos dels usuaris.

També s’han tingut en compte criteris de construcció i sostenibilitat: en l’aprofitament del màxim assolejament disponible, en la ventilació creuada – que funcionarà com a un regulador higrotèrmic per a la situació de l’hivern i de l’estiu -, en la coberta ventilada, en l’aprofitament de les aigües grises, en l’aprofitament de les aigües pluvials pel rec de l’espai verd, en els criteris constructius en la utilització dels materials amb baix cost energètic i elements prefabricats, minorització de la transmitància dels tancaments i disseny d’una protecció solar flexible en les finestres.