This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Habitatge 100% sostenible a Alaska | Concurs internacional

HomeHabitatgeHabitatge 100% sostenible a Alaska | Concurs internacional

Client
Living Aleutian Home Desing Competition

Data
2012

Habitatge 100% sostenible a Alaska
Concurs internacional

El projecte agafa forma a partir de la idea inicial de separar físicament dos elements clarament diferenciats: la part de l’habitatge on vivim i la part que necessitem per funcionar de manera autosuficient. És la imatge tecnològica del dispositiu electrònic, un contenir ben dissenyat, que necessita un dispositiu d’informació per funcionar, com per exemple l’ordinador i la unitat USB, el telèfon mòbil i la targeta SIM, … En el nostre projecte el “Living Room” d’una banda i el Contenidor Tecnològic de l’altra.

El projecte consta de dos element que es necessiten i es complementen, però que poden ser dissenyats i construïts de forma independent. Això ens proporciona una gran flexibilitat i capacitat per adaptar el projecte a diferents necessitats, per triar l’estàndard de confort i el cost econòmic.

El projecte sorgeix de la mínima intervenció sobre el terreny. L’edifici està elevat per sobre del sòl, deixant que la flora i la fauna local segueixin el seu curs natural. Un cop acabat el cicle de vida de l’edifici, aquest es pot retirar i el terreny es manté en el seu estat original sense cap alteració ja que es poden extreure tots els elements dels fonaments, sense deixar residus al terra. D’aquesta manera es garanteix la preservació del sòl i la permanència de l’ecosistema local.