This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Habitatge a Sant Pere Pescador

HomeHabitatgeHabitatge a Sant Pere Pescador

Client
Promotor Privat

Data
2007 | 2008

Habitatge a Sant Pere Pescador

L’habitatge es desenvolupa tot en planta baixa a nivell de jardí. Està situat en una parcel·la que té una forma rectangular on una de les façanes dona al carrer i les altres tres són adjacents a unes parcel·les amb edificacions aïllades amb molta densitat i poc jardí.

El projecte agrupa la zona de nit i la zona de serveis en dos mòduls compactes situats a la part esquerre i a la part dreta de la parcel·la, tapant-nos dels veïns per poder tenir intimitat en l’espai central que és la zona de dia. Aquest espai queda obert a la banda del carrer i a la part posterior relacionant-se directament amb el jardí. Aquesta part de la casa té unes grans obertures que la fan desaparèixer com element construït i esdevé un buit en l’habitatge: un porxo a l’espai on els porxos entre l’interior i l’exterior queden difusos.

La volumetria, els lluernaris i els retranquejos del projecte generen diversitat d’espais interiors, un joc de llums i ombres canviant al llarg del dia, i que ens protegeixen tèrmicament de l’excessiva radiació solar que podria haver-hi a l’espai central del projecte que està totalment vidriat.