This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Habitatge al Barri Vell | Banyoles

HomeHabitatgeInteriorismeHabitatge al Barri Vell | Banyoles

Client
Promotor Privat

Data
2020 | 2021

Habitatge al Barri Vell
Banyoles

El projecte és una reforma interior d’un edifici entre mitgeres del s. XVIII per adequar-lo a les necessitats actuals de confort i als conceptes d’estalvi i eficiència energètica.

L’habitatge forma part d’un conjunt en filera de la mateixa tipologia: tres plantes des del carrer i una planta semisoterrada que connecta amb el jardí. Tenen l’estructura vertical feta de murs de pedra, i els forjats de volta amb llunetes a les dos plantes inferiors i biguetes a la planta superior i a la coberta. Les estances estan situades a banda i banda d’una escala central perpendicular a la mitgera.

L’actuació vol mantenir l’escala com a eix vertebrador, l’atmosfera inicial de l’edifici amb la pàtina original dels terres i els sostres i incidir en la relació visual de les dues plantes inferiors amb la correcció puntual del primer tram d’escala. Pel que fa a les dues plantes superiors, on s’hi situen les habitacions i els banys, es connecten per la zona de l’escala mitjançant llum zenital provinent de la coberta.