This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Hotel Casa Cacao | El Celler de Can Roca

HomeHotels-RestauracióHotel Casa Cacao | El Celler de Can Roca

Client
El Celler de Can Roca

Data
2017 | 2020

Hotel Casa Cacao
El Celler de Can Roca

El projecte es desenvolupa en un edifici, embolcallat per una façana històrica, situat en el cor de la ciutat de Girona, a tocar del riu Onyar. La intervenció arquitectònica es centra en la rehabilitació i transformació de l’interior per incorporar-hi una gran varietat d’usos, una notable complexitat de circulacions, un alt confort tèrmic, acústic i visual  i una bona eficiència energètica, tant pel que fa en el projecte com de la seva gestió posterior.

Aquests plantejaments ens porten a una tecnificació de les solucions constructives i estructurals aplicades tot reforçant els forjats existents amb connectors i una nova capa de compressió, amb la utilització de lloses flotants per temes acústics, aïllaments d’alta densitat, etc…, i una producció d’energia amb una BC de 4 etapes de fred i calor (aire-aigua i aigua-aigua) que aprofita l’energia sobrant per a la producció de l’ACS, combinada amb diferents estratègies per a la ventilació amb recuperadors de calor i climatitzadors de free-cooling.

Aquesta tecnificació, que dóna un alt nivell de confort als diversos espais,  queda protegida darrera dels acabats que l’interiorisme resol amb tanta cura, aconseguint la calidesa dels ambients, l’harmonia dels materials i la il·luminació adequada. Una unió de conceptes que, tots junts, configuren la visió holística del terme sostenibilitat.