This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Vestidors del camp de futbol municipal de Torres de Palau a Girona

HomeEquipamentsVestidors del camp de futbol municipal de Torres de Palau a Girona

Client
Ajuntament de Girona

Data
2006 | 2008

Vestidors del camp de futbol municipal de Torres de Palau a Girona

La proposta d’uns vestidors i serveis al camp de futbol de Torres de Palau dóna resposta a la tensió existent entre el bosc abrupte que  s’interromp bruscament contra la superfície plana i extensa del camp de futbol de gespa artificial  ja existent.

L’edifici es situa en aquesta línia de tensió amb la voluntat de contenir el bosc per la seva part posterior, adaptant-s’hi i fent-se poc visible, mentre que per la part frontal estableix un límit clar i contundent que expressa on s’acaba el que està construït.

El programa funcional del projecte és divideix i és separa en diferents volums, el bar, els serveis i els vestidors, amb la voluntat de no concebre un edifici compacte sinó tot el contrari, un conjunt de construccions tancades en si mateixes que articulin i generin uns espais de circulació exteriors en uns casos, i uns espais de circulació interiors en la zona de vestidors.

L’accés a la zona esportiva s’inicia amb un espai exterior d’arribada deixant la tanca del recinte enretirada respecte al carrer; el porxo que s’atravessa en entrar ens fa present el lloc i té un caràcter simbòlic de porta d’entrada; finalment accedim a l’espai central  on hi ha la major part de circulació dels esportistes i des de on es veu el camp de futbol de gespa per primer cop en entrar al recinte.